Vi er kommet i den fantastiske situation, at vi har rundet 70 sangere, og af hensyn til plads i vores øvelokale, har vi besluttet at tilbyde alle interesserede at blive skrevet på venteliste. Rent praktisk betyder det at du vil blive kontaktet inden for få måneder med tilbud om plads i koret. Kontakt os for at høre mere

Vi optager nye medlemmer løbende

Har du har lyst til at være med eller bare komme og kigge, er du velkommen til, helt uforpligtende, at være med til en koraften. Vi har ikke optagelseprøve eller lignende for at deltage i koret, du skal blot møde op med godt humør og lysten til at synge. Vores korleder skal nok hjælpe dig med at finde den stemmegruppe du passer ind i.

Praktisk

Vi synger i Måløv Parks Fælleshus (Klakkebjerg 1E, 2750 Ballerup) hver tirsdag fra kl. 19.15 til 21.30 (kom gerne lidt før, så vi kan nå at hilse på dig inden vi starter). Du kan købe kaffe og the i pausen, så medbring lidt småpenge. Husk også at tage en flaske vand med så ganen kan vædes.Kontigent betales 2 gange om året, i hhv. januar og august måned.

Vel mødt – vi glæder os til at se dig !

Hilsen alle de glade gospelsangere i Joyces 🙂