Joyces sangere griner til hinanden
Koncert i Vestkirken, Ballerup. Foto: Bjarke McCarthy

Det at synge er en fysisk handling – ligesom når man dyrker sport. I begge tilfælde, når man trækker vejret dybt ned i maven, bliver der frigivet en masse velværehormoner, de såkaldte endorfiner. Men den kontakt, man får med sig selv, er mindst lige så væsentligt. Når man synger, er man meget fokuseret. Man kan hverken græde eller grine. Man kan heller ikke tænke på andre ting. Man tænker kun på sang – og de bekymringer, man ellers måtte have, bliver sat på pause.

Joyces, hvad er det for et kor ?

Joyces er et gospelkor hvor alle er velkomne.
Vi synger sammen hver tirsdag aften fra kl.  19.15 – 21.30.
Korleder og pianist er Mads Holm Andersen.

Baggrund

Koret blev etableret i februar 2010 med ønsket om at skabe et lokalt kor i Måløv Park og omegn (Ballerup). Medlemsantallet har de seneste sæsoner ligget stabilt på 70 sangere, men vi tager løbende imod nye sangere, så skriv til os, hvis du er interesseret i at være med i Joyces. Her er ingen krav eller optagelsesprøve – alle glade sangere er velkomne 🙂

Traditioner

Af traditioner har vi årlig forårskoncet og julekoncert, primært for familie og venner til Joyces. Vi har deltaget i TIVOLI Gospel festival og har i et par år sunget på scenen i Dyrehavsbakken.

Workshops med internationale gospelinstruktører, som Norris Garner og Solomon Facey har været en stor succes for os. Vi afholder også arrangementer, såsom korsage eller korweekend, med fokus på at lære sangteknik, arbejde med nye sange og ikke mindst lære hinanden bedre at kende.

Billedet ovenfor er fra Vestkirken, hvor Joyces sang julen ind, tirsdag den 24. november 2015. Her er vi i sort med vores flotte tørklæder – til andre koncerter kan der være anden dresscode.